meubels Woonaccessoires

Woonaccessoires webshop

 

We hebben een bohemien huis en industriële woonaccessoires. Er is geen twijfel dat de bohemien woonaccessoires lilk thexi elementen van de glasvezel Rev Dat, we integreren twee ontwerpstijlen die zeer uniek zijn, en we creëren een unieke stijl die nergens anders kan worden gevonden.

Onze woonaccessoires zijn allemaal handgemaakt met een aparte uitstraling. Ze zijn niet gemaakt in een fabriek, maar hebben veel handgemaakte kenmerken die de producten onderscheiden van het in massa geproduceerde type. Het is verbazingwekkend om te zien dat onze woonaccessoires met de handen zijn gemaakt door vrouwen die zijn begonnen met het schrapen van hout en vervolgens het gebruik van het afval ruwe materialen om een kunstwerk te creëren. Onze bohemian stukken zijn gemaakt met decoratieve details en met elegante decoratieve versieringen – het is bijna niet te geloven, ze zijn net zo mooi als de bohemian accessoires. We hebben een rijk palet met stoffen, glas, leer, papier, metaal – het is allemaal met de hand gemaakt, dus je kunt ze niet echt met iets anders vergelijken.

Wij hebben ook een collectie meubels die veel voor ons betekenen, en waar we van houden. Hier is een blik op enkele van de meest populaire meubels die beschikbaar zijn op onze online website voor woonaccessoires.

1.THE FADER

De Feng Shui Fader is een vintage sofa. Hij is uniek, met kussens in dierenprint en een stof die beslist charmant is.

2.THE Brievenbus ouverture bank

Dit is een bank met een geometrische print, een met tweed beklede stof, en leren details. Deze dingen maken hem zeer uniek en zeer comfortabel.

3.DE KASSAD-bodemtabel

Dit is een eenvoudig bijzettafeltje in de ronde vorm met een interessant ontwerp. Het is gemaakt met met steen beklede wieltjes en is zeer uniek – een stuk om te zien.

4.DE RO raisedou multimedia opslagsysteem tabel

Het is een tafel van prachtig leer, met vier laden waarvan de bodems geribbeld zijn. De onderste twee planken zijn een mix van vinyl en glas, en de bovenste plank is bekleed met steen. Dit is een zeer mooie tafel, en zeer betaalbaar, ongeveer $1300.

5. DE ReginaBOW

Dit is een prachtig stuk, met een bos houten cilinders die op een sierlijke manier zijn gerangschikt. Deze cilinders worden gebruikt om een hoekje op te vullen met mooie bloemen.

6. HET LAMB

Dit is een feng shui lamp met een verrukkelijk roze frame en een met juwelen versierde kap die is gemodelleerd naar de Chinese Feng shui bloed. Het geheel is uitgevoerd in verouderd brons en is werkelijk een kunstwerk.

7. DE WORKSHOP

Deze prachtige stoel straalt de charme uit van een luchtballon. Hij is gemaakt van perfect uitgebalanceerde proporties, en heeft een prachtig roze frame. Ik kan voor deze stoel instaan, want wij hadden ooit een soortgelijke stoel, zonder er veel bij na te denken, maar toen we hem eenmaal hadden, was het een juweeltje tussen de rest, dat we altijd hebben bewaard.

Lees meer:

Vloerkleden online

Lampen online kopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.