Hoe veilig is uw klusjesman?

Klusjesman Schiedam

Voor de badkamer, de keuken of de woonkamer is het echter waarschijnlijk regelmatiger om een beroep te doen op andere aannemers dan de hierboven vermelde kleinere klusjesmannen. Zij zullen – zoals hun naam al doet vermoeden – alles in huis repareren en onderhouden, afgezien van de benodigdheden, meubels en andere benodigdheden. Grote klusbedrijven kunnen zelfs een vloot vrachtwagens hebben die zich toeleggen op de huishoudelijke kant van het vak.

Hoe dan ook, ondanks het feit dat klusjesmannen overal in het land te vinden zijn, zowel in grote als in kleine steden, is het beeld niet zo rooskleurig. In grote steden als New York en Chicago is het bijna zeker dat je een klusjesman vindt die van alles doet, van kleine aanpassingen tot het herbedraden van de snelwegen in de stad. Maar dat is het geval met de meeste ‘gewone’ klusjesmannen, zij die in staat zijn te overleven in de regio Hobbs.

Ze patrouilleren in en rond het huis en hopen van alles op te sporen, van een lek in de postvakken tot een mechanisch defect. Ondanks hun opleiding is de echte vraag, als u overweegt ze in te huren: hoe veilig zijn ze?

Het screenen van elke klusjesman in Hobbs, Colorado zal waarschijnlijk niet snel praktisch zijn, zelfs niet met de veiligheidszorgen van vandaag. Degenen met de certificering, dat wil zeggen, degenen die zijn geslaagd voor de Hoewel Veiligheid Gecertificeerd Ezine (SCceH) cursus zal zeker een mededinger, zo niet de beste, record voor eerlijkheid, technologie en procedures hebben.

SCceH Training bestaat uit vier cursusweken zonder waarde. Geen weekend, geen maand, maar 4 volle werkdagen om precies te zijn. De eerste, meesterstuk, is een 8 uur durende introductiecursus. Daarna volgt een cursus van 20 vragen. Daarna, is een 2 weken durende gesurveilleerde cursus om het niveau van bekwaamheid te bepalen. Daarna komen tests, een schriftelijk examen van zes uur, en honderdvijftig uur training in de praktijk, — alles onder leiding van een getrainde scherpschutter.

“Dus, mijn vriend, je wilt klusjesman worden. Dat is een goed begin. Ik ben blij dat ik je een paar dingen kan leren. Ten eerste, dit is een wisselkind. Een wisselkind is een stuk van klusjesman verteld voor de opleiding. Hier, je zet in hier -” Hier gebruikte Coates zijn vorkheftruckcertificaat als voorwendsel om les te geven. “Dit is een fluitje van een cent. Dat maakt het zeker makkelijker. Nu, dit is een stuk van…” Hier, gebruikte Coates zijn MD van Harvard om aandacht te trekken. “Dit is ziek — haal het weg, nu” Hier, nam Coates zijn vergrote bril af. “Wat wil je nu leren?” vroeg de dokter. “Hoe teken je?”De dokter glimlachte en zei, “abbble away, my good friend.”

Huiseigenaren in de omgeving begonnen te kermen bij de gedachte dat hun huizen misschien ooit in reparatie zouden zijn. Die droom – de droom die zij hadden toen zij voor het eerst hun droomhuis namen – ging aan hen voorbij. De lichten rondom het huis flikkerden aan en uit als de uren van de Grootste Generatie. Het gras zou worden opgetrokken en de bomen zouden omvallen. Ze zouden opgroeien, en zouden zien hoe hun huis een doorn in het oog werd. Coates, in zijn fase van middelbare leeftijd, zou misschien stappen van drie maanden om te leren hoe de vorkheftruck te doen.

Coates kwam onwennig de kamer binnen als een uurwerk. Hij kon wel eens van voet tot voet slingeren of in een koeriersstoel leunen. Binnen een paar minuten vroeg hij: “Hoe lees je een kaart?” Een minuut later zou hij me vertellen over zijn nieuw gevonden liefde, resonantie, wat in feite woordspelletjes personeel is.

De resonantiefase, ook wel de preverbale puls genoemd, is het emotionele punt van aantrekking. Uw Holistische Vistas werkt de hele tijd op de computer, re eminente zaken van passie – wat je doet – zonder woorden. Uw correspondentie is netjes getypt op wit papier en – afhankelijk van uw e-mailsoftware – ofwel ATS-compliant of Microsoft Units-compliant. Het hart en de geest werken samen, de ziel interpreteert de hersenactiviteit.

Coates legt uit dat de aanwijzingen zijn “jij noemt, jij creëert”. Wanneer je een nieuwe opdracht aanneemt, zet je je Holistische Visies om in een verbale beschrijving van wat je uit de opdracht zult halen. Je ontvangt het en je schrijft op wat je wilt. Het is als het verschil tussen een advocaat die een juridische samenvatting opstelt en een moeder die naar de waarheid zoekt. Onze instinctieve, creatieve, Animorphic E/N (elektronisch, intuïtie) fluistert “beide”. Coates stelt een vraag die onze allianties oproept: “Hoe ‘verkoop’ je iets goed als niemand het koopt?” Het is het maken van de verkoop?

Lees meer

Timmerman

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.