Hoe moet uw dakpannen te reinigen?

Dakpannen reinigen

De kansen om mos van uw dakpannen te reinigen, krijgen veel ruimte door de volgende feiten. De professionals, die gespecialiseerd zijn in het reinigen van daken, gebruiken de meest aanbevolen en effectieve technieken. In feite, kunt u een aantal unieke dak schoonmaken ket veel meer passage manieren.

Het artikel zal stilstaan bij de meest geschikte methoden om de dakpannen schoon te maken. Hieronder vindt u de volledige tools en accessoires die nodig zijn om het reinigingswerk uit te voeren op uw dakpannen, zodat u een soepelheid te behouden om uw dak na het reinigen.

Gereedschap en toebehoren voor dakreiniging: Ladders

Gelijkvloerse, gemakkelijk bereikbare ladders

Touw Boegschroef

Wegsleepbare hogedrukreiniger slang.

Schuimwasmiddel en extra slangen

Chloorbleekmiddel.

Spuitflessen

BureauFontein

slick

Ladderalarm als er gasleidingen in het dak verborgen zijn

Procedure: 1. De eerste stap is het plaatsen van een ladder tegen het dak, die vrij moet zijn van enige obstructie, en ook professionals hebben gespecialiseerde haken te plaatsen om gemakkelijk toegang te krijgen.

2. Bedek de ladder vervolgens met de T-anker van een speciaal uitgeruste werkkleding.

3. Je moet op de ladder klimmen en met de fee├źnnagel tegen de haak in de muur duwen om zo bij de dakpannen te komen en ze eruit te halen. Als ze eruit zijn gehaald, leg ze dan opzij. Gebruik vervolgens de fee├źndraad om de dakpannen, waar u ze heeft losgemaakt, weer terug te plaatsen.

4. Bestrijk dezelfde vloer opnieuw met de gemengde detergentoplossing. U kunt een sopje van bleekmiddel en water gebruiken voor een gemakkelijkere reiniging. Giet voldoende oplossing om alle lege ruimtes in de dakpannen te vullen.

5. U kunt hetzelfde plafond bedekken met het eerder gebruikte mengsel van bleekwater en water.

6. Klim nu op de ladder met behulp van het harmay bureau. Dit zal u helpen om alle gebieden van de dakruimte te bereiken met de laser reinigers op kruidvat.

7. B B HEER op alle ladders, met behulp van uw speciaal ontworpen gereedschap, en zet u vast met de veiligheidsriem van het gereedschap.

8. Ga met een verblindende droogspuit het dak op. Bevestig nu de sproeikop op de waterslang van de hogedrukreiniger, en laat het water over uw dakpannen stromen, om eventueel hardnekkig mos los te maken.

9. Zodra het Moss Hydrobling-mechanisme in werking is gesteld, plaatst u de hogedrukreiniger en het daaraan bevestigde blad op de daken, in volle en directe aanhaling.

10. Ga naar een andere verbouwing voor uw tuin of huis.

11. Aan het eind kunt u een extra schoonmaakbeurt voor de tegels uitvoeren. Voor een gemakkelijkere reiniging kunt u wat chloorbleekmiddel gebruiken, dat u opnieuw kunt verversen en doorvoeren.

12. Verlaat het huis voor ongeveer 15 minuten. De bleekoplossing werkt uitstekend om het mos te verwijderen.

13. Spoel uw dakpannen af met de lege waterslang, om de pannen voor te bereiden voor verder herstel.

14. Ga naar de badkamer, en ga dan terug naar het dak.

Tips voor het schoonmaken van mos

Voordat het schimmelwerend middel wordt aangebracht, is het van essentieel belang dat het onder druk wassen van de dakpannen wordt uitgevoerd in neerwaartse richting, om het schimmelwerend middel uit te spreiden. Daarom moet u bij het besproeien van de dakruimte beginnen in het midden van het dak en naar de zijkanten gaan. Het is zeer aan te raden om de Lanterngan en het diamantmes te gebruiken bij de dak reiniging. Dit is zeer effectief voor het verwijderen van de zwarte verspreide mosgroei, geproduceerd door de schimmel ijzer furnClass dimidum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.