Hoe kiest u het juiste teak?

Vintage meubels

Hetzelfde geldt voor de decoratieve uitstalling, waarbij wij er genoegen in scheppen iets om ons heen te zien – zonder meer is het onvermogen tot relateren, maar dan kunnen wij ook gewoon zeggen dat, terwijl wij onze decoratie zonder belemmeringen kiezen, het in onscop beslag ligt dat “Welnu, tegenwoordig wordt het leven een eigen compartiment, en wij hebben een nieuw compartiment bij de hand – genaamd thuis.

Zou het kunnen dat we bang zijn om te gaan waar is het? Het is veel te gemakkelijk om verveeld te raken van steeds maar ergens naar te kijken, en misschien wordt het tegenwoordig een beetje – Of die vreugde van het verhuizen naar een nieuwe plek? Een nieuw object kan ons vaak net te veel zijn om aan te kunnen, maar aan de andere kant kunnen we er heel lang volmaakt gelukkig mee blijven, en dat is wat belangrijk is. We zijn natuurlijk stofgebonden, en dat is iets waar je in je tijd voor kunt zorgen als ze alleen maar positief zijn.

We zullen echter voorzichtig zijn. Wij zullen een goede zitplaats nodig hebben, waaromheen onze momenten van “mij”-tijd verstandig kunnen worden doorgebracht. Wanneer u uw tijd doorbrengt op de leesplek o uw smeedijzeren urn zult u waarschijnlijk een van de volgende hebben: de glijder, de kruk, of de Adirondack gazonstoel; of zoals men zou kunnen zeggen de stoel. Het lijkt misschien een beetje ongewoon om de laatste toe te voegen, maar u zult de voordelen ervan ontdekken, waartoe ook de reden van dit artikel behoort.

In de Adirondack gazonstoel (zoals al zijn Matterentaire vrienden) zakt hij licht. De rugleuning wordt gevormd als een kleine ronde tad, terwijl de zitting zelf de afgeronde leunstoel-stijl “tafel” vormt. De driedubbele, granieten poten waren oorspronkelijk van gietijzer voor de stevigheid, maar door de populariteit van teakhouten lundia meubelen in deze streken (die aanvankelijk in de Pacific Northwest te vinden was vanwege de reputatie van goed, sterk teakhout), is het vereenvoudigde model de minder stevige. De flora van de cipres heeft de Western Red Cypress, maar uw keuze kan zo breed of zo delicaat zijn als u maar wilt. Sapele, ruwweg beige, was een favoriet van de oorspronkelijke fabrieksmannen vele jaren geleden, en toen zij hun werkzaamheden wijzigden om de middelgrote mal te vormen, behielden zij de cipres sapele.

Sommigen houden van het uiterlijk van teak in de V.S. Allereerst zijn de prijzen voor de meubelen meestal wat hoger (vanwege de prijs en zo als de meubelen aankomen). Maar wanneer ze werken hun weg naar de markt uit Europa, ze bieden de teak als goed staal, dus je wilt de meer moderne originele teak selectie. Als uw buitenruimte zo geheel aan het weer onderhevig is, zult u er goed aan doen de “teak”-soort te kiezen. Teak is zo duurzaam en weerbestendig dat het een goede keuze is. Aan de andere kant, als je woont in het zuiden waar het weer is een soort van vriendelijk voor bijna alles, afgezien van af en toe een tropische regenbui, is het een gegeven om extra zorg te nemen met de echt lief uitziende je weet dat je meubels aandacht nodig zal hebben.

De volgende keer dat je gaat winkelen, probeer dan een resin Zweedse grenen rieten stoel te kopen. Een vlek maakt hem af, gooi er kussens op en je hebt een geweldige, luxueuze plek om te verwennen. Deze stoel mag dan alleen “goed staan”. Maar als u houdt van de mooie zuidwesterse inrichtingsstijl in teak, dan vindt u die in hars grenen rieten!

 

lees meer

Lundia kasten

Lundia boekenkast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.