Elektrische airconditioningsystemen

Airco installateur

 

Klima is goed te combineren met een reeks moderne en traditionele elektrische gemotoriseerde drukknop airconditioningsystemen. De ac bij Klimapex is een compleet systeem dat omvat – een binnenluchtfilter, airconditioning (HVAC), schone kamer luchtfilter, een binnenlucht volume-eenheid, een op afstand bediende muur gemonteerde ventilator en een variabele snelheid binnenventilator. Om uw budget eninity airconditioningsysteem te passen, heeft Klima een volledige waaier van handbediende een airconditioningsystemen, velen van hen die automatisch door computers worden in werking gesteld en worden gecontroleerd.

Klima heeft een assortiment hoogwaardige gas-airconditioners en centrale airconditioners met elk een onderhoudsvrije levensduur die kan oplopen tot 35 jaar. Ze staan bekend om hun hoogwaardige gas- en dual fuel-technologieën, die zowel op aardgas als op LPG (vloeibaar petroleumgas) werken. Naast gas airconditioners fabriceert Klima ook mini split systemen die geschikt zijn voor woningen met beperkte ruimte en vaak verplaatsbare airconditioners zijn. Naast gas- en centrale airconditioners fabriceren zij ook elektrische airconditioners met ventilator voor kleinere ruimtes.

Wat de koeling betreft, heeft Klima vier modellen elektrische ventilatoren beschikbaar voor het energiezuinige assortiment van Klima. Deze variëren van 150W tot 500W in koelvermogen en voldoen aan de Europese industrienormen.

Als het om warmte gaat, heeft Klima een gamma airconditioners op aardgas die zowel voor volumineuze gebouwen als voor kleine kantoren en woningen gebruikt worden. Er is een model van airconditioner ontworpen puur voor kleine ruimtes – het venster gemonteerd, venster airconditioner. Voor grotere ruimten zijn er twee modellen beschikbaar met opties voor warmte-, plafond- en wandmontage. Bij het eerste model wordt de raamconditioner aan de muur bevestigd en bij het plafondmodel wordt hij aan het plafond van de ruimte zelf bevestigd.

Klima airconditioningsystemen zijn niet alleen geschikt voor woonhuizen, maar zijn ook effectief in bedrijven. Op plaatsen waar ruimte een factor is, kunnen de goed gebouwde koeleenheden worden gecombineerd met andere soorten airconditioningsystemen om een aanzienlijk lager verbruik te bereiken. Ze kunnen ook als één unit functioneren en zijn geschikt voor grote open ruimtes waar traditionele airconditioning units niet economisch zouden zijn om te installeren.

Het voltage dat nodig is om de meeste airconditioningsystemen te laten werken is 120V en hoewel Klima Modular airconditioners een elektrisch paneel volt nodig hebben, zal het bedrijf deze voorzien van 240/250V schakelende componenten voor een lagere voltage capaciteit. Klima maakt ook 12V / 24V schakelen om macht grotere grootte eenheden en hun volledig geprogrammeerde aangepaste modules vereisen een 24V / wandered neutraal, waardoor het zeer eenvoudig om toe te voegen aan wat al op zijn plaats was.

De energie-efficiënte koelsystemen van Klima zijn ook geschikt voor gebruik met andere producten, wat betekent dat ze niet alleen in het kantoor zelf kunnen worden gebruikt, maar ook daarbuiten, omdat ze worden aangesloten op diverse buitenunits om de temperatuur te regelen. Ze worden meestal gebruikt als de belangrijkste koeleenheid voor een gebouw. Het hele jaar door is er een aanzienlijke vermindering van de behoefte aan ventilatoren, die in veel gebouwen een van de grootste verbruikers van elektriciteit zijn.

Klima Modulaire airconditioners zijn betrouwbare artikelen die, wanneer er goed mee wordt omgegaan, tientallen jaren mee kunnen gaan. Net zoals ze dat doen, moeten ze ook regelmatig onderhouden worden, zoals hun filters controleren, een OD bijhouden en voor alle medewerkers duidelijk zijn wat de regels zijn rond het lekken van condenswater.

Lees meer:

Loodgieter Zoetermeer

Installatiebedrijf

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.