De automobiel van de automobiel

Subwoofers auto

 

Een van terminal tot terminal artikel in het tijdschrift Auto Transport Weekly van het Nederlandse heeft het interessante artikel van 13 februari 2013 opgeleverd met de titel; remmers jagen op metaalverbindingen op vier wielen. Het invloedrijke artikel, zo blijkt, heeft veel goede adviezen voor de auto-industrie als ze blijven omgaan met de groeiende vraag naar hun diensten als auto-ingenieurs, en als meer veeleisende klanten. Het belangrijkste punt in het artikel lijkt te zijn dat hardware- en softwarebedrijven nieuwe software creĆ«ren om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, en hoewel deze softwarepakketten iedereen bezig houden, moeten hardwarebedrijven zelf ‘gniffelen’, terwijl zij wachten op de extra verwerkingskracht die hun software biedt. Volgens het artikel vinden de belangrijkste spelers in de subwoofer auto industrie manieren om meer kracht te persen uit de hardware die ze al hebben, om zo de extra kracht ’tegen geringe kosten’ te krijgen.

Alleen al dit idee lijkt roet in het eten te gooien voor iedereen die wil concurreren in het segment van luxe instapauto’s. Niet iedereen heeft de wil of het geld in handen om een dergelijk product te lanceren. Zelfs de mensen die dat wel willen, komen vaak in de knel door de strakke timing van de lancering, zoals bij de Suzuki Swift, die in oktober 2011 op de markt kwam en de autowereld verraste door de eerste plaats te veroveren. Het lijkt erop dat de Swift in staat is geweest om goed gefinancierde en gewiekste concurrentie te torpederen. En zo rechtstreeks de concurrentie aan te gaan met gevestigde bedrijven die zware machines produceren, zoals’:

Het feit dat de autosport de laatste tijd zo’n populaire sport is geworden, betekent dat succes en financiĆ«le stabiliteit voor de teams nog maar het begin zijn. En zoals bij de meeste professionele sportteams het geval is, is het geld uit het stadium van de teambuilding beginnen wegvloeien en vervangen door de behoefte aan sponsoring en andere bronnen van inkomsten. In de autosport zijn de resultaten soms verbluffend en de vaardigheden van de racers zijn om na te volgen.

Lees meer:

Multimedia auto

Car audio system

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.